Verdier, visjon og misjon

Våre verdier

Raushet. Tillit. Nysgjerrighet. Engasjement. Kvalitet.

 

Vår visjon

Vi skal vise mennesker nye veier på en inspirerende og nytenkende måte. Vi skal bidra til at enkeltpersoner og virksomheter når sine mål og realiserer sine verdier.

Menneskene: Sense skal være et fantastisk sted å jobbe fordi vi inspirerer hverandre til kontinuerlig faglig og personlig engasjement og utvikling.

Tjenestene: Sense skal yte service og kvalitet som overgår våre kunder og klienters forventninger.

Samarbeidspartnere: Sense skal bidra til å skape et produktivt nettverk med dyktige samarbeidspartnere. Sammen skal vi danne langsiktige og positive verdier.

Samfunnsengasjement: Sense skal være engasjert og involvert, og bidra til å gjøre en forskjell gjennom vårt engasjement i frivillige organisasjoner.

Organisasjon: Sense skal være en kvalitetsbevisst og effektiv organisasjon. Sense skal være den foretrukne leverandør innenfor våre kjerneområder.

 

Vår misjon

I Sense skal vi være positive, nysgjerrige og åpne. Vi skal bidra til at våre ansatte trives og utvikler seg.  Vi skal ha et brennende engasjement for faget og for menneskene vi jobber med. Våre medarbeidere skal arbeide med sine interessefelt. Slik får vi flinke, engasjerte og profesjonelle medarbeidere som leverer faglig engasjement, kunnskap og kvalitet.

Hos Sense skal du treffe mennesker som brenner for jobben sin, som bidrar med hjelp og løsninger når du trenger det, og som ønsker at du skal nå dine mål.