Coaching og Mental trening

Hva er coaching?

Coaching er en prosess som handler om å frigjøre og utvikle menneskets potensiale. Det handler om å bringe mennesket fra nåværende tilstand i retning av et ønsket mål. Til det livet personen egentlig vil leve, enten det er i jobb eller på det private plan.

Coachingen er handlingsfokusert. Det vil si at man tenker handlinger og løsninger, og at man beveger seg fra nå-situasjonen i retning mot et ønsket mål eller endring. Coachen vil hjelpe klienten til å finne sine løsninger og strategier på vei mot målet.

  • Coaching handler om å skape en annen retning på tankene. Fokusere på det man vil ha – ikke det man ikke vil ha
  • Coaching handler om å se utfordringer fra andre vinklinger og å begynne å lete etter løsninger
  • Coaching handler om å tenke utenfor boksen. Men skal man få til det må man først se at det er en boks der

Coaching hos Sense

Min passion er å hjelpe mennesker til å se problemer og utfordringer fra et nytt og annerledes perspektiv, til å finne nye veier som tar dem over hindre i hverdagen, og til å frigjøre og utvikle sitt fulle potensiale. Jeg lytter og er genuint interessert i lære og forstå DIN utfordring fra DITT perspektiv. Jeg snakker aldri om å tenke positivt, men gir deg faktiske teknikker, strategier og verktøy som hjelper deg å håndtere forstyrrelsene som kommer i veien for DINE prestasjoner, mål og ønsker.

Min coaching er handlingsfokusert. Det vil si at vi tenker handlinger og løsninger for å bevege oss fra nå-situasjonen i retning mot DITT ønskede mål eller endring.

Gjennom mange år som flygeleder, og senere som leder både i offentlige og private virksomheter, har jeg lært å finne effektive og gode løsninger – selv der det virker umulig. Disse erfaringene har jeg tatt med meg inn i yrket som coach og mental trener der jeg får muligheten til å hjelpe andre til å finne sine løsninger.

Coaching online

Hos oss velger du selv om du vil gjennomføre coachingen online, på telefon eller ved oppmøte. Effekten av coachingen er den samme uansett hva du velger.

Coaching og mentaltrening
Coaching og mentaltrening

Pris Coaching:

45 min: 1090 kr (1190 kr fra 01.08.24)
Coahingen gjennomføres på vårt kontor, via telefon eller video

Bestill time

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling av timeavtale må meddeles senest 2 virkedager før avtalt time for å unngå fakturering.

 

Eirik Horverak
Eirik Horverak

Eirik Horverak, coach og mental trener
Utdannet coach og mental trener hos Co-Active Training Institute og Olympiatoppen

Mental trening

 

Mange idrettsutøvere opplever følelsen av å ikke få ut sitt fulle potensial.
At man harmer inne,eller ikke får ut det man er god for når det gjelder.

Vi kan hjelpe deg med dette!

Vi tilbyr MENTAL TRENING skreddersydd for deg og din utvikling.

PRESTASJON = POTENSIAL – FORSTYRRELSER

Mental trening

Vi snakker ikke bare om å tenke positivt, men gir deg teknikker og hjelper deg å finne strategier for å håndtere forstyrrelsene som kommer i veien for DINE beste prestasjoner.

Vi hjelper deg med selvtillit, fokus, motivasjon og viljestyrke. Alle nødvendige mentale ferdigheter for å utvikle deg som utøver. Vi snakker om hvordan du bedre kan håndtere medgang og motgang, forventningspress og hvordan du kan regulere spenningsnivået når det gjelder som mest.
Vi jobber med utøvere fra 15 år og oppover, og tilbyr gode og rimelige pakkeløsninger både til enkeltutøvere og idrettslag.

 

 

Pris Mental trening:

45 min: 1090 kr (1190 kr fra 01.08.24)
Samtalene gjennomføres på vårt kontor, via telefon eller video

Bestill time

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling av timeavtale må meddeles senest 2 virkedager før avtalt time for å unngå fakturering.

 

Tilbakemeldinger fra noen av våre kunder:

«Mental trening hos Sense har hjulpet meg til å leve mer i nuet, og klare å få det beste ut av treningen. Jeg har lært å kontrollere mine egne tanker og bruke de til min fordel».
Toppidrettsutøver/landslagsutøver 19 år

 

«Mental treningen hos Sense har hjulpet meg med å sortere tankene mine bedre, forstå hvorfor jeg tenker som jeg gjør, og teknikker for hvordan jeg kan håndtere de på best mulig måte».
Toppidrettsutøver 23 år

 

«Denne mental treningen har hjulpet meg veldig med hvordan jeg skal bruke hodet i situasjoner på fotballbanen. Jeg har lært mye på veldig kort tid og ser allerede hvor effektivt det er ved bare små justeringer».
Toppidrettsutøver 22år

 

«The experience that i got from the mental training what Sense gave me is very useful tools what i can use in my professional career and also in everyday life. Using hacks what they gave me i become more peaceful person on and off the field, and most important thing what i learned is that i have power to control the situations in my mind and make for them in more positive way. Thanks Sense!»
Toppidrettsutøver/landslagsutøver 23 år

 

The mental training I had with Sense has given me different perspectives and very helpful tools to deal with tough situations in life as well as in sports! The mental training has resulted in me being able to recognize negative thoughts and emotions and redirecting them in a more positive way!
Toppidrettsutøver/landslagsutøver 28 år

Hva kan du få hjelp til?

Innhold og tema for coachingen bestemmer du selv. Du bestemmer også om du vil gjennomføre coachingsamtalen på vårt kontor, over telefon eller online (video).
Noen av temaene vi jobber mye med:

Selvtillit
Fokus
Motivasjon
Viljestyrke
Stress
Prestasjonsangst
Forventningspress
Spenningsregulering
Konflikter
Utbrenthet
Perpektivtenking
Beslutninger
Effektivitet og organisering
Flyskrekk

Har du spørsmål om coaching og mental trening?
Ta kontakt for en uforpliktende prat!